KAYSERİ / SARIOĞLAN - Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş İlkokulu

Seyhan SAYIN - Okul Müdürü

1985 yılında Kayseri İlinin Akkışla İlçesinde dünyaya geldi. ilköğrenimini Akkışla da tamamladı, lise öğrenimini Yozgat ın Çekerek ilçesinde tamamladı. 2004 yılınca Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2008 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi ni bitirdi. 2009 yılında Bitlis in Mutki İlçesine Sınıf Öğretmeni olarak atandı, 2011 yılında Şanlıurfa Suruç ilçesinde Müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 2014 yılında Kayseri Akkışlada sınıf öğretmeni olarak göreve başladı 2015 yılında Akkışla Atatürk İlkokulunda Müdür Vekili olarak çalıştı. 2016 yılında Akkışla Gömürgen Mahallesi Derviş Çakırtekin Ortaokuluna Müdür Olarak atandı. 2022 yılında Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş İlk ve Ortaokuluna Müdür olarak atandı, halen bu okuldaki görevine devam eden SAYIN evli ve 4 çocuk babasıdır.